English Deutsch Français Nederlands
  • Sculpture Block®  - The Art of easy Sculpting®
  • Sculpture Block®  - The Art of easy Sculpting®
  • Sculpture Block®  - The Art of easy Sculpting®

Company

De oprichter en ontwikkelaar van het product Sculpture Block®, Jan-Willem Krijger, houdt zich al 30 jaar lang bezig met vormgeving en productontwikkeling in creatieve producten. Werken in steen en hout is maar voor een enkeling weggelegd vanwege de complexiteit, kosten en fysieke mogelijkheden. Jan-Willem Krijger heeft met zijn team een veilig, gemakkelijk te bewerken en sterk product op de markt gebracht: Sculpture Block ®!
Iedereen kan nu op eenvoudige wijze mooie vormen en beelden maken voor minder geld.

Onze website is ter ondersteuning van onze dealers. Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten. Wel geven wij Workshops & Cursussen en beheren een Sculpture Block® Gallery om aan deel te nemen of om inspiratie op te doen.

Missie

Onze missie is het stimuleren van creatieve expressie én plezier voor jong en oud, ervaren of onervaren. Het product Sculpture Block® is onstaan uit het idee om een product te ontwikkelen en te distribueren wat voor iedereen creatief  toegankelijk is. Sculpture block® is er voor de professionele kunstenaar, de 3D vormgever, de hobbyist, de architect en de modelbouwer.

Iedereen kan met Sculpture Block® heerlijk creatief aan de slag met als doel om plezier te hebben met vormgeven en beeldhouwen.